Ontdek, groei en bloei samen!

uitgangspunten

Waarom kies je voor Fitte Kanjers?

Gezond

Fitte kanjers is een erkend gezond Kindercentrum. We helpen de kinderen bij het opbouwen van gezonde gewoonten die een leven lang meegaan. We willen hen leren hoe ze goed voor zichzelf kunnen zorgen, zowel fysiek als mentaal.

Groen

Kinderen hebben de kans om buiten te spelen in onze natuurrijke omgeving. Ze kunnen tuinieren, observeren en leren over planten in onze geadopteerde moestuinen, en zich laten inspireren door de schoonheid van de natuur om hen heen.

Talentontwikkeling

Ons doel is om kinderen te inspireren om hun eigen speciale talenten te vinden en te omarmen. We willen hen aanmoedigen om zelfverzekerd en vol zelfbewustzijn hun pad naar groei en ontwikkeling te volgen.

01

Kinderdagverblijf

Bij ons kinderdagverblijf is elke dag een nieuw avontuur. Bij Fitte Kanjers draait alles om het ontdekken van de wereld om ons heen, het aanmoedigen van verborgen talenten en het bevorderen van gezonde gewoonten. Met liefde en zorg creëren we een warme thuis weg van huis, waar we samen groeien, lachen en de mooiste herinneringen creëren.

02

Peuterspeelzaal

Bij Fitte Kanjers draait alles om spelenderwijs leren en groeien. Ons toegewijde team van ervaren begeleiders staat klaar om de unieke persoonlijkheid van elk kind te omarmen en hun nieuwsgierige geest te voeden. Met leuke speelhoeken, educatieve materialen en interactieve activiteiten, moedigen we hun verbeelding aan en helpen we hen bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden die hen zullen helpen in hun verdere avonturen.

03

Buitenschoolse opvang

Op de buitenschoolse opvang van Fitte Kanjers krijgt uw kind de mogelijkheid om de wereld te ontdekken en zo zijn of haar talenten te ontplooien. Dat doen we door een unieke combinatie van diverse (sport)activiteiten en begeleiding door hoogopgeleide pedagogen. De BSO van Fitte Kanjers is speciaal ingericht voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar.

Proef de sfeer...

fittekanjers2
image00013
image00010
fittekanjers5
image00003
image00009
cropped-WhatsApp-Image-2020-11-05-at-18.21.19-e1604606480858.jpeg
image00003

Ontdek, groei en bloei samen

Bij Kindercentrum Fitte Kanjers