FITTE kANJERS

Tarieven & arrangementen

Hieronder vind je onze tarieven en arrangementen. De bruto uurtarieven staan hier vermeld, dit zijn de bedragen zonder de vergoeding van de belastingdienst. Het ‘Totaal’ arrangement is inclusief vakanties en het arrangement ‘Çompact’ is exclusief vakanties. Daarnaast is het ook handig om te weten dat we ons houden aan de landelijke vakantieperiodes van regio Noord. 

Kinderdagverblijf

Peuterspeelzaal

Buitenschoolse opvang

Kinderopvangtoeslag

Kinderopvangtoeslag is een tegemoetkoming voor ouders in de kosten van de kinderopvang. Ouders die werken of studeren hebben recht op kinderopvangtoeslag. Om kinderopvangtoeslag te krijgen, moeten jij en je eventuele toeslagpartner aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden kunt u vinden op de website van de Belastingdienst.

Hoeveel kinderopvangtoeslag?

De hoogte van de toeslag is weer afhankelijk van het aantal kinderen dat gebruik maakt van de opvang, van je belastbaar inkomen en het aantal uren dat je werkzaam bent. Via de Belastingdienst kun je een indicatie krijgen van hoeveel kinderopvangtoeslag je kunt krijgen:

Meer informatie nodig?

Bent u benieuwd naar welke opvangmogelijkheden en tarieven er nog meer zijn of zijn er onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Ontdek, groei en bloei samen

Bij Kindercentrum Fitte Kanjers