FITTE KANJERS

BUITENSCHOOLSE OPVANG

image00010

"Wij beleven samen met de kinderen elke dag weer een nieuw avontuur"

Op de buitenschoolse opvang van Fitte Kanjers krijgt uw kind de mogelijkheid om de wereld te ontdekken en zo zijn of haar talenten te ontplooien. Dat doen we door een unieke combinatie van diverse (sport)activiteiten en begeleiding door hoogopgeleide pedagogen. De BSO van Fitte Kanjers is speciaal ingericht voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar. Ieder kind heeft zijn eigen talenten. Daarom bieden we alle kinderen op onze buitenschoolse opvang een breed aanbod van activiteiten. Denk daarbij aan creatieve activiteiten, muziek, dans, wetenschap, techniek en sport- en spelactiviteiten. Op deze manier komt uw kind in aanraking met al het moois wat de wereld te bieden heeft en krijgt deze de kans om zichzelf en zijn/haar talenten op eigen tempo te ontdekken.

Aandacht voor uw kind

In de buitenschoolse opvang Fitte Kanjers staat uw kind centraal. We willen uw kind een omgeving bieden waarin hij/zij zich veilig en geborgen voelt. Een omgeving waarin uw kind zich vrij voelt om zichzelf te zijn en waarbij hij/zij in een veilige sfeer kan spelen met andere kinderen. Onze BSO is een plek waar uw kind met plezier naar toe gaat na een schooldag of tijdens vakanties. Daarom hebben we een prachtige accommodatie met, zonder over te steken, op loopafstand een ontmoetingsgrasveld, waar uw kinderen heerlijk buiten kunnen spelen.

Omdat uw kind in de BSO andere kinderen in groepsverband ontmoet, leert hij/zij om te gaan met andere kinderen. Dat gebeurt door bijvoorbeeld samen te spelen, maar ook door samen creatief bezig te gaan of samen te eten. Op deze manier leert uw kind spelenderwijs wat samenwerken is, wat de uitwerking van zijn/haar gedrag op anderen is. Dit is bevorderlijk voor de sociale ontwikkeling van uw kind.

Verbinding met ouders

Hoe spannend het ook klinkt, we nemen in onze buitenschoolse opvang een gedeelte van de zorg van uw kind over. We streven ernaar om een opvoedingssituatie te bieden die aansluit op de situatie thuis. Daarom deelt de mentor van de buitenschoolse opvang gegevens over de ontwikkeling van uw kind met u als ouders. U mag van onze professionals verwachten dat we betrokken zijn bij de ontwikkeling en dat we, indien gewenst, meedenken over opvoedingsvragen.

Aandacht

We vinden het belangrijk dat ieder kind zich veilig, vertrouwd en gezien voelt

Verbinding

Verbinding tussen de kinderen, pedagogisch medewerkers en ouders

Gezond

We zorgen voor een gezonde omgeving, mentale en fysieke te waarborgen

Avontuurlijk

Geen dag hetzelfde. We beleven de leukste momenten samen met elkaar

Ontdek, groei en bloei samen

Bij Kindercentrum Fitte Kanjers