Fitte Kanjers

KINDERDAGVERBLIJF

image00007

"Ons doel is om samen een warm en fijn thuis te creëren, weg van huis."

Bij onze kinderdagverblijf is elke dag een nieuw avontuur. Hier draait alles om het ontdekken van de wereld om ons heen, het aanmoedigen van verborgen talenten en het bevorderen van gezonde gewoonten. Met liefde en zorg creëren we een warme thuis weg van huis, waar we samen groeien, lachen en de mooiste herinneringen creëren.

Een fijne omgeving

Bij Fitte Kanjers staat liefdevolle zorg, educatie en het creëren van een stimulerende omgeving centraal. We zijn er trots op een veilige en speelse plek te bieden waar kinderen zich kunnen ontwikkelen, kunnen leren en onvergetelijke herinneringen kunnen maken. Onze ruimtes, zijn lichte en veilige ruimtes, die zijn ontworpen om kinderen te inspireren en te motiveren. We hebben speelhoeken voor verschillende activiteiten, van kunst en muziek tot wetenschap en verbeelding. Buiten hebben we een fijne ruimte waar de kinderen samen leuk kunnen spelen en bewegen in de frisse lucht.

Voeding en Gezondheid

We begrijpen het belang van goede voeding en een gezonde levensstijl. Daarom bieden we gebalanceerde maaltijden en snacks die bijdragen aan de groei en ontwikkeling van elk kind. Daarnaast vinden we het ook belangrijk om lichamelijke beweging te bevorderen, zodat de kinderen mentaal en fysiek lekker fit blijven. 

Aandacht

We vinden het belangrijk dat ieder kind zich veilig, vertrouwd en gezien voelt

Verbinding

Verbinding tussen de kinderen, pedagogisch medewerkers en ouders

Gezond

We zorgen voor een gezonde omgeving, mentale en fysieke te waarborgen

Avontuurlijk

Geen dag hetzelfde. We beleven de leukste momenten samen met elkaar

Ontdek, groei en bloei samen

Bij Kindercentrum Fitte Kanjers